Forbedringer til Smartplan og et nyt logo

Vi har netop lanceret en opdatering til Smartplan der indeholder nogle opdateringer jeg gerne vil dele med dig. Derudover vil jeg også fortælle lidt om hvad vi også arbejder på. Det kan du læse til sidst på siden.

Men først til vores opdatering.

Forbedringer til notifikationer

Når vagter ønskes afsat eller byttes er navnet på de involverede ansatte nu en del af notifikationen. Det gør at du med det samme får en idé om hvem notifikationen vedrører.

Tidligere har det også været svært at se om en vagt der forsøges afsat allerede er blevet det når man åbner notifikationen. Det forbedrer vi nu, således at du får at vide hvis en ledig vagt allerede er blevet taget.

Forbedringer til “Send besked” funktion

Når du sender beskeder fra medarbejdersiden, har du indtil nu fået nervøse trækninger hver gang du skulle skrive en ny besked. For hvis du kom til at trykke udenfor beskedvinduet, ville vinduet lukke og din besked forsvandt. Det stopper nu. Hvis du trykker udenfor vinduet sker der ikke noget, og hvis du ved en fejl bevæger dig væk fra siden og åbner “Send besked” på ny, så husker Smartplan beskeden for dig. Det betyder at du nu kan bruge Smartplan imens du er ved at formulere en besked til dine medarbejdere. Gå væk fra siden og kom tilbage igen. Smartplan husker beskeden indtil du sender den.

Hvis du har mange medarbejdere, kan du også søge i listen over de ansatte når du er ved at sende en besked.

Uger med timeoverblik forbliver nu åben under planlægning

Vi har haft en fejl som gjorde at dit timeoverblik på planlægningssiden lukkede når du rettede i planlægningen. Den fejl er rettet nu, så du ikke mister overblikket imens du planlægger.

Vi har også fået et nyt logo. Det er en lille venlig vagtplan der smiler til dig. Vi håber du bliver lige så glad af at kigge på det som vi gør. I samme omgang går vi væk fra den blå farve og vil i stigende grad begynde at bruge den grønne i stedet. Det vil du langsomt opdage rundt omkring i produktet.

Hvad arbejder I på nu?

Vi er i øjeblikket ved at skifte vores betalingsgateway ud til en ny leverandør. Det er en stor ændring, som tager mange af vores ressourcer. Det er udløst af nye EU regler, men også af ønsket om at lette vores administration af dit abonnement. Der er stadig lang vej i denne proces, men der er lys for enden.

Vores stempelur på mobilen er på vej ind i en beta fase. Det betyder at funktionen lanceres, men kun for udvalgte kunder der ønsker at teste det for os. Hvis du er interesseret i at lade dine medarbejdere stemple ind og ud direkte fra deres mobil så skriv til os på support@smartplan.dk og bed om at blive beta-tester.

Vi får hele tiden ønsker til nye funktioner og til forbedringer. Er du en af dem der har skrevet til os, vil vi gerne sige tak. Vi lytter til alt input, men kan desværre ikke nå at lave alt og nogle gange vurderer vi også at dit ønske ligger uden for hvad vi mener bør være en del af Smartplan. Men selvom dit ønske ikke er blevet indfriet endnu, betyder det ikke at det ikke bliver det. Det betyder bare at vi har drøn travlt med at følge med efterspørgslen på Smartplan. Tak for din tålmodighed.

Det var alt for nu, som altid kan I altid skrive til os på support@smartplan.dk eller inde fra hjælp knappen i Smartplan.

Mvh. Mathias Aggerbo

Medejer af Smartplan

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her