Ekstra info om dine medarbejdere

Flere af jer har savnet mere information på jeres medarbejdere og til jer har vi fantastiske nyheder! Det er nu muligt at tilføje brugerdefinerede felter til dine medarbejdere, som for eksempel kunne indeholde følgende info:

  • “Har en nøgle til butikken”
  • “Under 18-løn indtil … [dato]”
  • “Kan køre truck”
  • “T-shirt str. …”
  • Osv.

Du kan tilføje lige præcis den info, der giver mening for dig. Du kan på denne måde indstille din Smartplan konto, så den giver det bedste overblik for netop dine behov.

Hvem kan tilføje denne ekstra information?

Vi har gjort det muligt for dig selv at vælge, om det kun skal være administratorerne, som kan tilføje/ændre disse ekstra muligheder for informationer på medarbejderen eller om den enkelte medarbejder også selv skal kunne indtaste dette. Medarbejderen vil kunne indtaste denne ekstra information via fanen “Min Profil”.

Denne information vil blive vist på siden med medarbejdere.

Medarbejdersiden har fået en helt ny visning som du kan slå til ved at benytte denne knap:

Hvis du skifter visning fra “Simpelt” til “Detaljeret” får du mulighed for at benytte de nye felter du har oprettet på dine medarbejdere.

Det er på denne side muligt at redigere enkelte/flere/alle medarbejdere på én gang. Tryk blot i den lille boks ud fra dine medarbejderes navne for at markere at du gerne vil redigere dem.

Administratorer vil også have muligheden for at trække al denne info i en Excel eksport, så du kan arbejde videre med dem til en specifik opgave.

Hvem kan se disse ekstra informationer på medarbejderne?

Det er helt op til dig, om du gerne vil have at alle skal kunne se denne information, om det skal kunne ses af administratorerne og den enkelte medarbejder, som info’en drejer sig om eller om det kun er administratorerne, der skal kunne se dette.

Hurtigere redigering af medarbejdere

Vi har også gjort det hurtigere for dig at redigere i dine medarbejderes information. Nu kan du tilgå redigering af oplysninger med et enkelt klik. Både fra den simple og detaljeret visning, finder du nu en rediger knap ud for hver medarbejder. Det giver dig en popup hvor du kan redigere alle informationer om den enkelte medarbejder.

Vi håber, at I bliver glade for denne nye funktion. Vi vil meget gerne have feedback, så hvis du vil, kan du skrive til os på support@smartplan.dk og fortælle, hvad du synes.

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her