Ekstra info om dine medarbejdere

Flere af jer har savnet mere information på jeres medarbejdere og til jer har vi fantastiske nyheder! Det er nu muligt at tilføje brugerdefinerede felter til dine medarbejdere, som for eksempel kunne indeholde følgende info:

  • “Har en nøgle til butikken”
  • “Under 18-løn indtil … [dato]”
  • “Kan køre truck”
  • “T-shirt str. …”
  • Osv.

Du kan tilføje lige præcis den info, der giver mening for dig. Du kan på denne måde indstille din Smartplan konto, så den giver det bedste overblik for netop dine behov.

Hvem kan tilføje denne ekstra information?

Vi har gjort det muligt for dig selv at vælge, om det kun skal være administratorerne, som kan tilføje/ændre disse ekstra muligheder for informationer på medarbejderen eller om den enkelte medarbejder også selv skal kunne indtaste dette. Medarbejderen vil kunne indtaste denne ekstra information via fanen “Min Profil”.

Denne information vil blive vist på siden med medarbejdere.

Medarbejdersiden har fået en helt ny visning som du kan slå til ved at benytte denne knap:

Hvis du skifter visning fra “Simpelt” til “Detaljeret” får du mulighed for at benytte de nye felter du har oprettet på dine medarbejdere.

Det er på denne side muligt at redigere enkelte/flere/alle medarbejdere på én gang. Tryk blot i den lille boks ud fra dine medarbejderes navne for at markere at du gerne vil redigere dem.

Administratorer vil også have muligheden for at trække al denne info i en Excel eksport, så du kan arbejde videre med dem til en specifik opgave.

Hvem kan se disse ekstra informationer på medarbejderne?

Det er helt op til dig, om du gerne vil have at alle skal kunne se denne information, om det skal kunne ses af administratorerne og den enkelte medarbejder, som info’en drejer sig om eller om det kun er administratorerne, der skal kunne se dette.

Hurtigere redigering af medarbejdere

Vi har også gjort det hurtigere for dig at redigere i dine medarbejderes information. Nu kan du tilgå redigering af oplysninger med et enkelt klik. Både fra den simple og detaljeret visning, finder du nu en rediger knap ud for hver medarbejder. Det giver dig en popup hvor du kan redigere alle informationer om den enkelte medarbejder.

Vi håber, at I bliver glade for denne nye funktion. Vi vil meget gerne have feedback, så hvis du vil, kan du skrive til os på support@smartplan.dk og fortælle, hvad du synes.

Gå aldrig glip af en opdatering i Smartplan. Få en mail så snart vi har nyt. Du kan være helt rolig, vi passer godt på din email og bruger den kun til at sende dig vores egne mails.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner