Manual > Vagtplanlægning - værktøjet > Udskriv eller gem din vagtplan og lignende

Udskriv eller gem din vagtplan og lignende

Hvis du har brug for at udskrive din vagtplan eller lignende, er der to måder, du kan gøre det på. Enten ved hjælp af printerikonet eller via en genvej på tastaturet. Disse to måder giver dig også mulighed for at gemme din vagtplan.

Printerikonet

Når din vagtplan er frigivet, vil der være et printerikon i øverste højre hjørne, hvor du har mulighed for at printe din vagtplan.

Der vil også være et printerikon i fanen “Timer & løn”, så du også har mulighed for at udskrive en oversigt over timefordelingen, efter du har angivet en tidsperiode. Igen er det i øverste højre hjørne, at du finder printerikonnet.

Ctrl + P eller Cmd + P

Hvis du har brug for at udskrive andet end en frigivet vagtplan og timeoversigten, er dette også muligt. Alle andre steder i Smartplan kan du nemlig udskrive den side, du er på ved enten at trykke Ctrl + P, hvis du er på en Windows computer eller Cmd + P, hvis du er på en Mac computer. 

Denne funktion er nyttig, hvis du for eksempel har brug for at udskrive en vagtplan, som ikke er blevet frigivet endnu. 

Begge fremgangsmåder fører dig til udskrivningssiden. 

Gem din vagtplan

Det er også muligt at gemme din vagtplan eller andre sider som en pdf. Fremgangsmåden er den samme, som hvis du skulle printe. Den eneste forskel er, at du ændrer destinationen i udskrivningssiden, så den hedder “Gem som PDF” i stedet for navnet på en printer.