Smartplans nytårsforsætter

Først og fremmest vil vi her på Smartplan gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår! Vi håber, at I har haft en dejlig jul med alle jeres kære og er kommet godt ind i 2016 på bedste (og sikreste) vis. Det at gå ind i et nyt år er for mange mennesker forbundet med en frisk start og en anledning til at ændre på ting i tilværelsen. Derfor laver mange nytårsforsætter, som de forsøger at holde i det nye år. Nogle vil tabe sig 10 kg mens andre sætter mål om at spare penge op og komme ud på en længe ventet rejse. Hvilke forsætter har Smartplan sat sig for 2016? Vi har diskuteret det på kontoret og er kommet frem til nogle gode og nogle sjove bud på, hvad vi gerne vil nå i 2016.

iPhone app

Et af Smartplans største mål for det nye år er at lancere noget, vi længe har arbejdet på. Vi vil gerne gøre den mobile oplevelse af Smartplan nemmere for vores kunder og derfor arbejder vi på en iPhone app. Udviklingen af en sådan app er dog en utrolig lang og kompliceret process, når man gør det selv, og vi kan derfor ikke sige præcist hvornår, vi udgiver den. Vi går dog ind i det nye år med en målsætning om, at den kommer ud til jer i 2016.

Samle inspiration og udvide horisonten

En vigtig del af enhver virksomhed er at holde sig opdateret på udviklingen og nye trends. Derfor vil vi i 2016 gerne deltage i flere konferencer og messer inden for forskellige brancher for at samle inspiration til nye tiltag samt udvide vores horisont, så vi har mulighed for at give jer det bedste.

Administrative opgaver

Eftersom vi er en lille virksomhed bestående at få ansatte, har vi ofte ikke tid til de administrative, organisationsopgaver. Derfor har vi nogle enkelte punkter, som vi skal have styr på i det nye år:

  • Bestille skilte til kontoret, så postmanden kan finde os og vi kan modtage pakker

  • Være bedre til at notere/følge op på de små ideer, der opstår i løbet af ugen

  • Finde en måde at dele og arkivere de artikler, der kan være relevant for hele holdet

Kaffe!

Efter en stor krise på kontoret for 1,5 måned siden, hvor vi var løbet tør for kaffe, har vi lavet en dødsensvigtig regel om aldrig at løbe tør for kaffe igen. Men selvom vi er kaffeelskere, skal vi drikke mindre kaffe, som til gengæld skal være rigtig god. Og så skal vi huske, at kaffe ikke tæller med i den mængde vand, vi bør drikke hver dag. Det er ellers nemt at glemme, for vi er tossede med kaffe!

Derudover har en eller anden nævnt, at vi bør stå mere op ved vores hæve-sænke skriveborde i løbet af dagen, så vi er skam også revet med af sundhedsbølgen. Ellers har vi kun ét enkelt forsæt tilbage, som faktisk er det allervigtigste: at gøre vores kunder glade. Hvad er jeres nytårsforsæt?

Modtag en mail én gang om måneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fået flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og ud i lommen på dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kæmpe system med alle mulige funktioner som gør systemet langsomt og svært at bruge. Det skal være nemt at lave din vagtplan og få styr på dine timer og løn.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der på den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 år og går ingen steder. Vi har sorte tal på bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje år i træk. Læs mere om Smartplan.

Læs videre her